İç malzemesi:
-Bezelye
-pişmiş yumurta
-Kışın havuç
Köfte harcı:
-Yarım kilo kıyma
-Yeterince ekmek içi
-Soğan
-Tuz, karabiber
-Yumurta sarısı (akı üzerine sürülecek)
Yapılışı:
Köfte harcının hepsini iyice yuğuracağız. Tepsi büyüklüğünde açacağız. Ortasına pişmiş yumurta, bezelye, mevsimine göre havuç koyacağız. Sonra eti üst üste kapatacağız.Güzel kızarması için yumurta akını süreceğiz.
İsteğe göre etrafına resimdeki gibi patates koyup sıcak fırında pişireceğiz.
Sonra servis tabağına alıp yiyeceğiz [götüreceğiz (lüp lüp)]
Site Sahibiysen Durma Tıkla
Blog sahipleri.
İnternetten bloglarınızdan para kazanmak istiyorsanız size bir fırsat.
Yapmanız gerekenBurayı Tıklayarak Üye olmak (reklamstore)
Sonrada blogunuza reklam oluşturup para kazanmak. İşte bu kadar kolay.
İnternetten bloglarınızdan para kazanmak istiyorsanız size bir fırsat.
Yapmanız gerekenBurayı Tıklayarak Üye olmak (reklamstore)
Sonrada blogunuza reklam oluşturup para kazanmak. İşte bu kadar kolay.
Yazmadan geçmeyin
30 Haziran 2008 Pazartesi
Keziban usulü Dalyan köfte
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 yorum:
ayyy ben şimdi naparım..yalanırım yalanırım..bacım nefis bi görüntü olmuş be yaaa:)))
çokkk güzel görünüyor.
ellerine sağlık..
kızım ellerinden öper teyzesi.hürmetlerini sunar..şimdi pansumandan geldik.bende iğne oldum.şükür bu 7.ci.3 tane daha var.kulağım için verdi dr geçen kontrole gidende.arada akıyodu ya.dedi ben bu iltihabı kurutmadan seni bırakmam.canım benim burdaysan cboxa gel benim.arada bakıyom.varmısın yokmusun izliyom tvde.öptüm seni.
Yorum Gönder